Szállás

A vendégház két részből áll. Egy teljesen külön bejáratú udvari apartman négy fő részére, szoba fürdőszobával, televízióval.

A vendégházban két szoba van négy-négy személyesek, a szobákban televíziók. Fürdőszoba, külön WC, nagy tágas  nappalis teljesen felszerelt konyha, hűtőszekrény, gáztűzhely, mikró, mosogatógép, vízforraló.

Egy előtérben ülőgarnitúra szolgálja vendégeink kényelmét.

A két rész összesen 12 fő részére nyújt komfortos férőhelyet. Pótágyazásra lehetőség van.

Ideális családok és baráti társaságok részére. Kirándulásokhoz, nyugdíjasok pihenéséhez, csapatépítő tréningek, táborok,  erdei iskolák,  kisebb iskolai osztálykirándulások helyszínéül.

Munkahelyi vagy egyéb csoportos rendezvények lebonyolítására is tudunk helyet biztosítani. A rendezvényekhez „parti-szerviz” is rendelhető (hideg-meleg konyha, hagyományos és egzotikus ételekkel).

Ha elege van a városi nyüzsgésből, ha a dimbes-dombos gyönyörű tájra, erdőkre, friss levegőre, gyógyító termálvizekre, madárcsicsergésre, nyugalomra vágyik, akkor ne feledje:       

EGERVÁR   ÖNRE   VÁR !

 

Free Joomla Lightbox Gallery

Foglalás

Érdeklődés, foglalás

Generated with MOOJ Proforms Basic 1.2
* Kötelezően kitöltendő mezők
Név: *
Város *
Telefon: *
E-mail: *
Érkezés: *
Távozás: *
Kérjük válasszon:
Kérjük válasszon:
Igényelt szobák száma:
Felnőtt:
Gyerek:
Megjegyzés:

Egervár

Történelmi múltú gyönyörű községünkben megtekinthető két országos védettségű műemlék épület, a Reneszánsz Várkastély és a Gótikus Templom.

Elfogadó Hely!

Facebook